сряда, 18 януари 2012 г.

Предусещане на пролетта

Да си кажа чесно бях запазила Полина Димитрова или Vanda от България като коз,който да извадя в началото на март.Но от днешният ден по народното поверие започва вече  да се усеща идването на пролетта. Какъв по-добър повод от този да се стоплим с красивите цветни бижута на майсторката.
Полина е водещ творец в Българската фейсбук група,винаги е на челните места във конкурсите,които се провеждат.Заедно със нея организирахме първият уъркшоп за полимерна глина  в България.
Много любими са ми малкото букетче от първата снимка и колието с ранни пролетни цветя.Цветчетата са много нежни и майсторски изработени в ярки и сочни цветове.Те сякаш носят със себе си  аромата на свежест и атмосферата на топъл пролетен ден.Успях да  разгледам колието наживо и бях очарована,че то е още по-финно и деликатно отколкото на снимките.Полина  използва Цернит,който е една от най-твърдите марки полимерна глина и това прави на крехките на вид листенца много устойчиви.На втората снимка  е изделието,с което Полина спечели конкурса по есенна тема в групата.
Ако искате и вие да се стоплите,разгледайте цветните бижута на Полина Димитрова  в нейната Фейсбук страницаRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...