събота, 27 октомври 2012 г.

Курсът "Как да станем по-добри творци" в Voila!/The course "How to become a better artist" in Voila!

Може би със закъснение правя пост за този много полезен курс във сайта Voila!,но  отскоро започваме практическите упражнения.Така,че вече освен да разскажа,мога и да покажа някои примерни изделия.Но да започна отначало...
За всички,които са регистрирани във Voila! майсторката и създателка  на сайта Christine Dumont започна да води безплатен курс "How to become a better artist".Той стартира през юли и сега сме вече по средата на осем месечната му програма.Всички модули от нея може да видите най-отдолу на стената на сайта.Казвам "сме" ,защото и аз се присъединих към групата от ентусиазирани студенти.Започнах курса,защото търсех отговори на въпросите,които Christine Dumont е поставила в основата на идеята за курса:Моите идеи достатъчно добри ли са,за да прекарвам повече време по тях?Защо някои неща са ми "уау",а други "кофти"?Как се възприемат изделията ми?И така всяка седмица ние мислим по различна тема и имаме задача по нея.Целта накрая е да можем да идентифицираме и различим нашите добри идеи,които може да изпълним.Лично на мен ми е необходимо това знание.
Към курса може да си включите във всеки един момент,само трябва да се регистрирате на сайта Voila!На снимката отдолу е изделие в процес Curl-up Cane Bangle на Christine Dumont по последната задача за преосмисляне на cane техниката.В галерията на сайта може да видите и други изделия,резултат от поставените задачи. Сега е мястото да кажа "Благодаря" на Christine Dumont за чудесният курс!

Curl-up Cane Bangle

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...