сряда, 9 октомври 2013 г.

Две години на моят полимерен дневник / Two years of my polymer diary

Здравейте,полимерни приятели!
Тези седмица-две съм малко заета,но сега намирам време да ви споделя,че станаха две години откакто пиша моят полимерен дневник.Времето наистина летяло бързо,а аз продължавам да съм въодушевена от невероятните изделия от полимерна глина,които намирам в Интернет.Може би вече си изградих стабилен навик да се интересувам  как се развива  света на полимерната глина.Да откривам нови технически решения,да се вдъхновявам от оригинални идеи и да се възхищавам от опита и майсторството.Този огромен творчески заряд,който търся и намирам,стана част от работата ми с полимерна глина.Мисля да продължа да си водя дневника възможно най-дълго,защото просто ми е много ползотворно.Ако така е и за вас ще съм двойно по-радостна.
Покрай тези мои записки се "срещнах" с много талантливи и креативни творци,разговорите с тях ме накараха да се почуствам като в една полимерна общност въпреки разстоянията.
И накрая малко статистика за блога.Оказа се,че е бил посетен от творци от 114 страни,като най-много читатели има от България,САЩ и Франция.Най-разглежданите три публикации са:"Епоксидната смола като глазура","Вдъхновени от Helen Breil" и "Мартеници от полимерна глина".
Това,което ще продължавам да правя е да събирам във Flickr галерия снимките на представените изделия,както и да допълвам списъка с имената на авторите им.Тези дни хващам клавиатурата и записвам поредната си полимерна записка в дневника.

6 коментара:

  1. Мила Мария, честит рожден ден на полимерния ти дневник :) Все така да продължава да е изворът от който много хора черпят сили и вдъхновение :) а ти да си жива, здрава, въодушевена и щастлива да го правиш :) Весел празник :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Огромно благодаря,Петя,за добрите думи!Те още повече ме надъхват да продължа да се занимавам с полимерният дневник.Кога по-често,кога по-рядко,но да си водя записките за любимия ми арт материал.Още веднъж-благодаря ти за подкрепата :-)!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...