петък, 24 януари 2014 г.

Аз се завръщам! / I`m back!

Здравей дневниче и вие,полимерни приятели!
Изгубих се за известно време,но се завръщам надявам се за постоянно и редовно.Сега със закъснение искам да ви честитя новата 2014-та година с пожелание тя да бъде много креативна и вдъхновена за всички нас.Както и пълна с красиви полимерни изделия,на които да се възхищаваме.
Започвам първият си пост за тази година с актуална информация за конференцията Euro Synergy в Малта през април догодина.Регистрацията за този най-голям форум за полимерна глина вече е започнала.Ако имате желание за участие в сайта на конференцията може да намерите различните опции на плащане както и формуляр за регистрация.Разбира се преди това разгледайте програмата за различните семинари,които ще бъдат изнесени в тези три дена.Темите,които ще бъдат разгледани в тях и имената на лекторите,които разбира се са светила в областта на полимерната глина.
Преди самата конференция,както вече се знае,ще се проведат тридневни уъркшопове.Една от майсторките,които ще направят урок е хърватката Nikolina Otrzan. На снимката отдолу са нейните оригинални  гривни,които са прекрасна имитация на дърво.Точно тях тя ще покаже как ги изработва,а урокът си майсторката шеговито е нарекла "Don’t ya mess with my circles".

few more

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...