петък, 16 ноември 2012 г.

Чеширският котарак или отношението към глината/ The Cheshire Cat or attitude to the clay

Днес,като последен ден от работната седмица и началото на многоочакваният уикенд ми се ще да направя един цветно-позитивен пост.Тези дни Alice Stroppel ме зарадва с новото си изделие.А творенията на майсторката определено могат да ти повдигнат настроението.
"Всички сме луди тук"-казва Чеширският котарак  на Л.Карол от "Алиса в страната на чудесата".Изхождайки от тази негова фраза Alice Stroppel ни показва на представата си за него,както и малко лудото си отношение към глината.Във вид на контурна гривна и в едно шантаво  и ярко съчетание на шарки,които обаче много му отиват на котарака като на герой от една наистина странна,приказна страна.Цялата концепция на изделието от идеята до реализацията е напълно завършена,а посланието ме карат да се усмихна и да се чувствам приятно.Нищо не е каквото изглежда при такава необикновенна котка,ето вижте каква е тя от обратната страна.Ако пък ви е интересно как стои творението на ръката,надникнете тук.Обичам начина,по който Alice Stroppel съчетава цветовете и шарките,аз още се опитвам да науча на повече "лудост" в тази насока.
За ударна доза добро настроение разгледайте и блога на майсторката.

“We’re all mad here.” ― Lewis Carroll (The Cheshire Cat), Alice in Wonderland

2 коментара:

  1. Thank you so much Maria, I'm honored that you featured my "Mad" cat here on your blog. You know I'm a fan of your work...love it. Alice

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I`m glad to have the "Mad" cat on my small blog!Thank you Alice,your work make the day to be more positive! Maria

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...