сряда, 9 януари 2013 г.

Първи гости в блога за тази година/First guests in my blog this year.

Продължавам с традицията да "каня на гости" блогове и сайтове,свързани с полимерната глина.Днес поста е две в едно,защото е за списанието и блога към него- The Polymer arts.
Първият брой на списанието излиза през август 2011 и сега се издава веднъж на тримесечие както в хартиен,така и в цифров вариант.Съдържанието обхваща по-задълбочени статии по въпросите на полимерната глина,дизайна,техниките,личният опит,идеи за продажба,както и ревюта на изделия,множество галерии и много други полезни неща.Различното в това списание от другите в тази област е,че то не публикува уроци или инструкции за работа с полимерна глина.То е предимно за тези творци,които гледат по-сериозно на материала като средство за създаване на изкуство.The Polymer arts е за професионални и начинаещи майстори,които искат да подобрят и развият своят стил  и да станат успешни творци.Ето тук може да видите начините за абониране или поръчка на отделни броеве.
За да държи информирани своите читатели към списанието има блог,където всекидневно се публикува нещо интересно и вдъхновяващо върху което да се помисли.
И сега за накрая да представя редакторът на списанието-американската майсторка Sage Bray.Повече подробности за творческият й път и срещата й с полимерната глина може да прочетете тук.На втората снимка е едно от изделията на майсторката.


2 коментара:

  1. Hello Maria, I am your newest follower, Monique from Canada. I am enjoying your blog very much as you have been sharing many beautiful works from a variety of artists, some I know, many who are new to me. I hope you continue to help make polymer clay popular in your country, and I would love to see lots of Bulgarian artists here!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hi,Monique!
      I`m so glad that you like my polymer clay blog!I really enjoy to write it!Yes,in Bulgaria the material is at the begining and we all just learning now.But there are some very creative artist and in the future I`ll make a publications about them.
      Best regards from Bulgaria
      Maria

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...