сряда, 15 февруари 2012 г.

Гости-сайта и общност Voila!

Избрах днес да си поканя за гост в моето малко блогче сайта Voila! ,който е една европейски базирана общност за полимерна глина.Негов създател е  майсторката Christine Dumont.Нейн много популярен  и нестандартен дизайн от серията Saxoflora може да видите на колието от първата снимка.
Voila! е вдъхновен от европейското културно наследство с цел да помогне на членовете си да достигнат до нови творчески висоти.В сайта можете да намерите всичко най-актуално от света на полимерната глина.Резюмирани са предстоящи уъркшопове с извесни майстори.Всеки месец на стената на сайта се представят изделията на избран творец и уроци.В момента на "първа страница" може да видите свежите изделия на Ana Belchi,както и линк към хубав и подробен нейн урок за колие.Ако станете член на общността можете да участвате и в месечния конкурс,който провежда Christine Dumont.Всички снимки,които се качват в галерията на сайта в течение на месец се разглеждат от майсторката.Тя подбира най-заслужилите и ги оценява.Победителката за месец януари в категория Начинаещи е ZAYAdesign от Словакия с красивото си колието Pinky elegance,на снимката втората снимка.
Ако искате да сте в крак с полимерният свят,да получавате информация и да разгледате изделията на други творци ,то Voila! е точното място.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...